Grått hår, varför då?

Varför blir vi gråhåriga och vilka  behandlingar kan motverka grått hår?

Att få grått hår är en naturlig del av åldrandet. Till slut få vi alla grått hår, förr eller senare. Det är inte bara ålder som spelar in utan flera andra faktorer påverkar hårfärgen.​ Men varför drabbas män och kvinnor av grått hår? När man blir äldre så börjar pigmenten inne i hårsäckarna att minska och detta leder efter en tid till att håret börjar växa utan sin naturliga färg.
Detta kan bero på åldrande eller genetiska faktorer men också på: hormonella störningar, undernäring, aggressiv hårfärgning, och en ensidig eller dålig kost. Vill du behandla ditt gråa hår nu? Då kan du kika på  storsäljaren Melaniq från Oxford Biolabs  Produkten kan användas av både män och kvinnor som vill reducera produktionen av gråa hårstrån.

Du kan beställa hos sliqhaq.se..

 Hos dom kan du även se en bra informationsfilm om produkten.

​Väteperoxid i hårsäckarna

grått hår

En anledning till att våra hårstrån blir gråa är att det finns väteperoxid i hårsäckarna. Väteperoxiden tränger undan ditt egna pigment, melanin.

grått hår kan bromsas och fås att återgå med hjälp av tillskott av ämnen som neutraliserar och eliminerar väteperoxiden eller genom tillförsel av melanin.

i vilken grad man får gråa hår styrs huvudsakligen av genetiska faktorer. Dock finns det en rad faktorer som sägs kunna snabba på förloppet genom de DNA-skador de åstadkommer – däribland rökning, stress och UV-strålning. Även väteperoxid, ett medel som finns bland annat i produkter för hårblekning – är känt för att orsaka grått hår. Detta gör det genom att via olika mekanismer bryta ned metionin, ett enzym vi behöver för att bilda melanin.​

Kanske är det bäst att bara acceptera sina gråa hårstrån, det kan trots allt se stiligt ut och kanske t.o.m. ge dig en värdighet som du inte haft tidigare?

I vilken grad man får gråa hår påverkas främst av genetiska faktorer. Dock finns det en rad faktorer som sägs kunna snabba på förloppet. Dessa är rökning, stress och UV-strålning.Antingen kan du bära ditt gråa hår med stolthet och som ett tecken på livserfarenhet,visdom eller kan du göra ditt bästa för att dölja eller testa en naturlig behandling mot grått hår.

Bekämpa grått hår

Visste du att det finns ett enkelt och  effektivt sätt att  återfå din hårfärg?

Det behöver inte vara obekvämt eller tidskrävande längre att motverka grått hår. Istället för att regelbundet färga ditt hår så kan Melaniq kapslar hjälpa dig inifrån genom att låta din naturliga hårfärg frodas inom endast ett par månader.

Detta är ett  kostnärings tillskott som är producerat av  Oxford Biolabs som även har tagit fram storsäljaren TRX2.

Melaniq piller mot grått hår kommer att hjälp dig att bekämpa tecken på grått hår naturligt och ge dig goda möjligheter att återfå din förlorade hårfärg.

Detta är ett unikt kostnärings program som är producerad av de berömda Oxford Biolabs som även har tagit fram storsäljaren TRX2. Tabletterna kommer att hjälp dig att bekämpa tecken på grått hår naturligt och  kan ge dig goda möjligheter att återfå din förlorade hårfärg.

Så här verkar melaniq

Forskare har märkt att personer som får grått hår tidigt i livet har låga nivåer av koppar i blodet. Det leder till en sämre aktivitet hos ett enzym (tyrosinase) som är involverat i pigmentering av hårstrån.

Melaniq  piller mot grått hår  hjälper din kropp att återställa nivåerna av koppar. Det ger en bättre förutsättning för att hålla pigmenteringen av dina hårstrån igång. Vill du skjuta upp gråhårigheten till framtiden så kan det vara värt att investera i denna storsäljare.

Användning Melaniq
Den Rekommenderade dosen är 3 tabletter per dag. Ta tabletterna tillsammans med mat för bättre upptag. Du kan ta alla pillren på en gång eller vid olika tillfällen, tex. frukost lunch och middag.  En flaska innehåller 90kapslar, vilket utgör en månadsbehandling. Besök www.sliqhaq.se för mer info.

Melaniq kostar 699kr för en månadsbehandling så vi rekommenderar att du först testa  Foligain Color Rescue som är billigare den kostar ca 450kr hos www.shytobuy.se . Skulle du inte vara nöjd med Foligain produkten så kan du senare testa den dyrare melaniq.  Tänk på att det kan ta ett par månader innan du ser några stora förändringar i din hårfärg.

Användning Foligain Color Rescue
Du tar bara 2 kapslar om dagen, tillsammans med vatten. Det är helt upp till dig när du tar dessa kapslarna, men för att inte glömma bort att ta dom är det bra om du tar dem omkring samma tid varje dag . Förslagsvis vid frukost och middag.Varje flaska innehåller 60 kapslar, vilket utgör 30 portioner.

Vilka resultat kan man uppnå

Vi  reagerar alla olika på hårbehandlingar, det tar olika tid för olika människor att uppnå önskat resultat. Många användare kan njuta av de första framstegen av mindre grått hår inom några månader med regelbunden användning. Det långsiktiga resultaten kan vanligen ses inom 3-9 månaders regelbunden användning.

 

Hoppas på att du har fått lite mer klarhet i allt vad grått hår innebär och antingen, som ovan sagt Bär det med stolthet eller färgar det, att du helt enkelt gör vad som passar bäst för dig! Men kom ihåg, att bli gråhårig är ingenting att skämmas för !

Det  kan vara svårt att undvika att få grått hår, men kan man sköta om det ordentligt kan det vara jättevackert med silver grått hår. Se dig omkring på stan så kommer du att upptäcka många vackra människor med grått hår, du är inte ensam! Lider du av håravfall kan kan du hitta information här på tappar hår! Vill du inte investera i ett kosttillskott så är den enklaste metoden annars att färga håret regelbundet, men att färga håret ofta kan tyvärr slita på håret på sikt. Kom även  ihåg att kost,sömn och motion är tre viktiga orsaker till att vi och vårt hår mår bra. Stress kan även ha en negativ inverkan på din hårväxt, det kan både försämra och göra ditt hår tunnare.

1 reaktion på ”Grått hår, varför då?”

  1. Pingback: Tappar hår-behandla håravfall

Kommentarer är stängda.