Varför blir vi gråhåriga och vilka  behandlingar kan motverka grått hår? 

behandla grått hår

Att få grått hår är en naturlig del av åldrandet. Till slut få vi alla grått hår, förr eller senare. Det är inte bara ålder som spelar in utan flera andra faktorer påverkar hårfärgen.

grått hår


En anledning till att hårstrån blir gråa är att det finns väteperoxid i hårsäckarna. Väteperoxiden tränger undan ditt egna pigment, melanin.

grått hår kan bromsas och fås att återgå med hjälp av tillskott av ämnen som neutraliserar och eliminerar väteperoxiden eller genom tillförsel av melanin.

i vilken grad man får gråa hår styrs huvudsakligen av genetiska faktorer. Dock finns det en rad faktorer som sägs kunna snabba på förloppet genom de DNA-skador de åstadkommer – däribland rökning, stress och UV-strålning. Även väteperoxid, ett medel som finns bland annat i produkter för hårblekning – är känt för att orsaka grått hår. Detta gör det genom att via olika mekanismer bryta ned metionin, ett enzym vi behöver för att bilda melanin.​

Kanske är det bäst att bara acceptera sina gråa hårstrån, det kan trots allt se stiligt ut och kanske t.o.m. ge dig en värdighet som du inte haft tidigare?

 I vilken grad man får gråa hår påverkas främst av genetiska faktorer. Dock finns det en rad faktorer som sägs kunna snabba på förloppet. Dessa är rökning, stress och UV-strålning.
Antingen kan du bära ditt gråa hår med stolthet och som ett tecken på livserfarenhet,visdom eller kan du göra ditt bästa för att dölja eller testa en naturlig behandling mot grått hår.

Bekämpa grått hår

Visste du att det finns ett enkelt och  effektivt sätt att återfå din hårfärg?Det behöver inte vara obekvämt eller tidskrävande längre att motverka grått hår. Istället för att regelbundet färga ditt hår så kan Foligain Anti Gray kapslar hjälpa dig inifrån genom att låta din naturliga hårfärg frodas inom endast ett par månader.

Så här verkar preparatet!

Efter år av forskning upptäckte forskarna att den främsta boven bakom grått hår var ett överskott av väteperoxid som produceras av hårceller.

När detta upptäcktes, kunde forskarna komma fram till det bästa sättet att bekämpa toxin. Varje ingrediens i Foligain Anti-Gray har därför valt sin förmåga att gynna kroppens process till att motverka detta ämne som ger dig grått hår.

Det innehåller också potenta näringsämnen som arbetar för att stärka håret och i vissa fall har även bidragit till att bekämpa  begynnande håravfall.

När syns Resultat!

Vi  reagerar alla olika på hårbehandlingar, det ta olika tid för olika människor att uppnå önskat resultat. Många användare kan njuta av de första framstegen av friskare glänsande hår inom några månader med regelbunden användning. Det långsiktiga resultaten kan vanligen ses inom 3-9 månaders regelbunden användning, enligt shytobuy.se.

Vill du påbörja din förändring?

Hoppas på att du har fått lite mer klarhet i allt vad grått hår innebär och antingen, som ovan sagt - bär det med stolthet eller färgar det, att du helt enkelt gör vad som är bäst för dig! Men kom ihåg - att bli gråhårig är ingenting att skämmas för !


Det  kan vara svårt att undvika att få grått hår, men kan man sköta om det ordentligt kan det vara jättevackert med silver grått hår. Se dig omkring på stan så kommer du att upptäcka många vackra människor med grått hår, du är inte ensam! Lider du av håravfall kan kan du hitta information här på tappar hår!

​Du kan även pröva Melaniq mot grått hår

​Detta är ett unikt kostnäringsprogram i form av ett tillskott som är producerat av de berömda Oxford Biolabs som även har tagit fram storsäljaren TRX2. 

Melaniq kommer att hjälp dig att bekämpa tecken på grått hår naturligt och ge dig goda möjligheter att återfå din förlorade hårfärg.

Detta är ett unikt kostnäringsprogram som är producerad av de berömda Oxford Biolabs som även har tagit fram storsäljaren TRX2. Melaniq kommer att hjälp dig att bekämp tecken på grått hår naturligt och ge dig goda möjligheter att återfå din förlorade hårfärg.
  • ​Snabb Fakta:
  • ​Siktar in sig på hårpigmenteringen från roten
  • Bekämpar processen mot grått hår
  • Lämplig för både män och  kvinnor
  • Kliniskt testad
  • ​Dosering: 3 kapslar per dag
Gjord i Oxford Biolabs – Känd håravfallsforskning