Priorin mot håravfall

Priorin kapslar för hårväxt

Ett av de populärare kosttillskotten mot glest hår är priorin kapslar.  Det är rikt på naturliga, näringsrika ämnen som har visat sig vara effektiva för återväxt av hår.
Om du förlorar mycket hår eller upplever att håret blivit tunt och mera glanslöst, är det viktigt att komma ihåg att det kan finnas många orsaker till att man tappar hår. Ofta handlar det i de flesta fall om ett kortvarigt och tillfällig förtunning av håret.

Under vissa perioder i livet kan kroppen, och även håret, behöva lite extra näring. Exempel på sådana perioder kan vara: stressiga perioder, dålig eller ensidig kost, och hormonella förändringar. Vanliga hormonella förändringar kan uppstå vid graviditet/amning och under klimakteriet samt även vid årstidsskiftningar. Tillfällig hårförlust eller ett uttunnat hår är relativt vanligt och orsakas i dom flesta fall av en tillfällig ändring i hårets livscykel. Priorin kapslar förser hårroten med näringsämnen som bidrar till en bättre hårväxt och motverkar ett uttunnat hår. En behandling för 3 månader kostar från ca 660kr till 750kr beroende på när och var man beställer!

Var kan man beställa priorin kapslar till bästa pris?

Det finns flera online butiker som du enkelt kan beställa priorin billigt i från.Här har vi listat ett par butiker som har snabba leveranser och dom bästa priserna. Vi visar priser för en behandlingsperiod av 3 månader 180 kapslar, då denna period är bäst för att kunna utvärdera resultatet av priorin kosttillskott. Att beställa online är både bekvämt och prisvärt!
Väljer du att endast beställa för en månadsförbrukning då är priserna just nu 2020-09- ,svensktkosttillskott.se och 295kr hos bodystore.com Tänk då på att det kommer vara svårt att utvärdera om detta kosttillskott fungerar på dig och ditt hår på bara en månad. Obs priserna kan ha ändrats men just nu September 2021 så har dessa butiker dessa priser. Tack vare corona  så har många butiker lite längre leveranstider än normalt.

Unik sammansättning

Det baseras på en unik sammansättning av hirsextrakt, B-vitaminet Pantotensyra och aminosyran L-cystin och även biotin(vitamin B7). Ämnena bidrar på olika sätt till att stärka hårrötterna och främja en sund hårtillväxt.

Hirsextrakt

Det är rikt på vitaminer och mineraler, i synnerhet naturliga kiselföreningar.

L- cystin

Det är en viktig beståndsdel i keratin, det protein som hårstrået till främsta delen består av. Keratin bidrar till att göra håret starkt och ser även till att det håller sig kraftigt och smidigt.

Biotin

Biotin är ett viktigt näringsämne, känt för att hjälpa till att bevara ett normalt hår.

Dosering av Priorin

Ta 2 kapslar per dag under  3 månader efter måltid. I fortsättningen är en kapsel dagligen  ofta tillräckligt. På grund av hårets långsamma tillväxt bör kosttillskottet tas under minst 3 månader för att uppnå bästa resultat. Det gäller att ha tålamod med hårväxt. Man kan dock se positiva förändringar redan efter 6-8 veckor,då håret normalt växer ca 1 cm per månad.

Vilka eventuella biverkningar kan  priorin orsaka?

Ja, enligt priorin.se finns enstaka biverkningar rapporterade sedan produkten lanserades. Exempelvis orolig mage och enstaka fall av allergiska utslag. Om du är allergisk mot någon av de ingående Ingredienserna ska du inte använda Priorin kapslar.

Se detaljerad innehållsförteckning här:

Vetegroddsolja, hirsextrakt, gelatin (från nötkreatur,halal), fuktighetsbevarande medel: glycerol, förtjockningsmedel: gult bivax, vitamin: pantotensyra (i form av kalciumpantotenat), emulgeringsmedel: sojalecitin, aminosyra: cystin, stabiliseringsmedel: magnesiumoxid, färgämnen: järnoxider (brun, röd och gul), titandioxid, aromer: vanillin, acetanisol, vitamin: bioti

källa: www.priorin.se

Ta hand om ditt hår

Du kan själv skada håret, medvetet eller omedvetet.  Du bör undvika att drar i håret och borsta håret för hårt. Sätt inte upp det för hårt på spolar eller ha en för stramt uppsatt frisyr det leder också till uttunning, ofta i panna eller i bakhuvudet.

Undvik kemikalier i håret

Även att ofta bleka och färga håret med olika kemiska produkter kan försvaga och glesa ut håret samt även orsaka allergiska reaktioner i  din hårbotten. Har du råd bör du låta en hårsalong utföra dessa behandlingar så att det blir utfört på ett korrekt sätt. Dålig sömn och stress kan också efter en tid påverka håret negativt. Ta hand om dig och ditt hår! På start sidan kan du läsa mer om hur du kan behandla tunt hår

Tänk på att ett kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en väl balanserad kost eller en sund hälsosam livsstil.