Hårlaser mot håravfall !

Hårlaser för att motverka att du tappar hår.

Hårlaser fungerar så att man lyser infraröd laser över skalpen och hårfolliklarna vilket stimulerar folliklarna, förbättrar blodcirkulationen runt rötterna och stimulerar till ökad hår återväxt. Det finns dokumenterat att hårlaser har en god inverkan på människor som har börjat tappa hår, speciellt i håravfallets tidiga stadier. hårlaser brukar användas tillsammans med finasterid och ibland minoxidil för att motverka att du tappar hår
Denna behandling är mycket kostsam och du måste behandla ditt hår hela livet!
Detta kommer att bli en mycket dyr historia.
Avslutar du din behandling kommer din hår kvalité snart bli sämre och du kommer  snart åter att tappa hår.
Det betyder att du måste gå till en hårlaser  salong regelbundet i hela ditt liv om du vill ha en varaktig effekt, och kostnaderna för detta blir naturligtvis otroligt höga.

Hårlaserhjälmar för hemmabruk

Laser behandling hemma

Irestore

LH80Pro

Men nu finns sedan en tid två  hårlaser  hjälmar för hemma bruk dessa är  Theradome LH80 PRO som finns hos www.shytobuy.se och iRestore  som du hittar hos
www.revoltbeauty.se
I

 

Irestore kostar ca 6500kr och  LH80Pro kostar ca 8500 kr. Hos shytobuy så finner du även en enklare hjälm som heter  Igrow en lågaktiv ljusterapi för hårväxt. Ogrow kostar ca 5000kr.

Laser behandling har blivit allt mer populär för behandling i hemmet. Dessa behandlingar kan göras med kam liknande som du drar över huvudet som en kam vid de områden där du upplever tunt hår, eller med Laserhjälm, som smidigt fördelar laserstrålarna över en större del av din hårbotten. Den är perfekt för behandling av både manligt och kvinnligt håravfall med laser eftersom den täcker hela huvudet och därmed kan behandla alla problemområden på en gång. Det finns två bra hjälmar.

Ingen snabb behandling mot håravfall

Behandlingen med laser måste upprepas med jämna mellanrum för att ge ett bra resultat. De flesta tillverkare menar att du kommer att kunna se resultat inom 4 till 6 månader. Så snart din hårväxt har kommit igång rekommenderas att du gör underhållsbehandlingar ett par gånger i veckan. Detta hjälper till att upprätthålla den nya hårväxten och kan ge dig ett friskare, fylligare och tjockare hår. Vill du veta mer om dessa hjälmar kan du klicka på blåa länkarna som tar dig till dom olika produkterna så att du kan läsa mer om dessa hemma laser behandlingar mot håravfall.

Läs mer här! Hårlaser för hemma bruk!

Incoming search terms:

  • x5 hårlaser
  • hårlaser hemma
  • hårlaser hemmabruk