Dölja håravfall

Dölja håravfall

Kerafiber är en produkt för dig som är tunnhårig och vill dölja håravfall.

Kerafiber Hår-Utfyllnad är enkel att använda består av  naturliga keratinfibrer, för att ge dig ett tjockare och fylligare hår . Du ser skillnaden direkt efter appliceringen.

Det  håller i upp till ett dygn och resultatet ser både fräscht och naturligt ut som appliceras i ditt hår och täcker partierna med glest hår genom att fästa sig till dina hårstrån med hjälp av dess statiska elektricitet. Den består av helt naturliga hårfibrer gjorda av organiskt keratin-protein, samma som ditt hår, det är helt ofarligt och kan inte skada ditt hår men hjälper dig att dölja håravfall.

Dölja håravfall med kerafiber

Strö fibrerna över de områden där du vill dölja håravfall ha tätare och fylligare hår. Fördela med kam eller med händerna. Styla håret som vanligt, det går bra att använda hårvax. Toppik försvinner från håret varje gång du tvättar det.

En burk kerafiber burk  räcker i ca 30dagar och kostar ca 200Kr och finns i många nyanser. Hårfibrerna fungerar också  bra tillsammans med både Regaine, Propecia och andra preparat som används för att motverka håravfall.
här är en video som visar hur du kan applicera produkten

Här kan du Se före Och Efter bilder

 Peruk

En annan lösning för att dölja håravfall kan vara en peruk. Nu finns det många peruker som ser väldigt  naturliga ut . Det finns peruker i syntetfiber  eller äkta hår. En peruk i syntetfiber håller vid normalt användande och  skötsel cirka fyra månader. En peruk i äkta hår håller cirka sex-tio månader.

Du kan prata med din frisör så kanske  han har några bra tips på frisyrer som kan vara lämpliga för just ditt hår.

Här hittar du Bra Produkter för att dölja och Minska Håravfall

 

Tala med en läkare om din situation så att du kan få en korrekt behandling om du inte bara vill dölja håravfall.