Dölja håravfall

Dölja håravfall

dölja håravfallToppik är en produkt för dig som är tunnhårig och vill dölja håravfall.

Toppik Hår-utfyllnad är enkel att använda består av naturliga keratinfibrer, för att ge dig ett tjockare och fylligare hår . Du ser skillnaden direkt efter appliceringen. Det finns i olika färger för att passa alla hårtyper.

Det  håller i upp till ett dygn och resultatet ser både fräscht och naturligt ut som appliceras i ditt hår och täcker partierna med glest hår genom att fästa sig till dina hårstrån med hjälp av dess statiska elektricitet. Den består av helt naturliga hårfibrer gjorda av organiskt keratin-protein, samma som ditt hår, det är helt ofarligt och kan inte skada ditt hår men hjälper dig att dölja håravfall.

Dölj håravfallet med toppik

Strö fibrerna över de områden där du vill dölja håravfall  . Fördela med kam eller med händerna. Styla håret som vanligt, det går bra att använda hårvax. Fibrerna försvinner från håret varje gång du tvättar det. Fixera sedan med hårspray.

En burk toppik fiber  kostar ca 300kr . Hårfibrerna fungerar också  bra tillsammans med både Regaine, Propecia och andra preparat som används för att motverka håravfall.

Vill du läsa mer om  stor säljaren  som snabbt kan hjälpa dig att få tjockare hår så kan du besöka www.sliqhaq.se , där kan du läsa mer om toppik, du kan även se många före och efter bilder på kvinnor och män som har nyttjat produkten.

Du kanske även  behöver en hairline optimizer

För att få en naturlig hårlinje när du använder hårfibrer från toppik kan du ta hjälp av Hairline Optimizer som kostar ca 70kr. Med dessa oregelbundna tänder blir det en mer naturtrogen applicering av hårfibrerna i hårlinjen. läs mer om …hairline optimizer här >>

Så här gör du:

Tvätta, och  torka  håret ordentligt. Applicera fibrer i hårbotten med ett avstånd på ca 5-8 cm, med fokus på önskade området till dess att hårbottnen inte lyser igenom. Forma och fördela fibrerna med hjälp av händerna. Om du har långt hår, använd en borste eller dina fingrar för att  få en jämnare fördelning. Det är bra  att du börjar med en liten dosering och adderar mer fibrer om du märker att det behövs. Använd sedan Finishing Spray för att fixera, på ett avstånd av omkring 15 cm.

Dessa lätta mikrofibrerna är elektrostatiskt laddade och binder sig till dina befintliga hårstråna.. När de satt sig fast gör de direkt att ditt hår ser ut att vara tjockare och tätare. Konstfibrerna är designade för att klara av olika miljöer som regn och vind. Att applicera går snabbt och det kamouflerar din hårbotten på ett naturligt sätt. ..Beställ toppik här >>

 

Peruk

En annan lösning för att dölja håravfall kan vara en peruk. Nu finns det många peruker som ser väldigt  naturliga ut . Det finns peruker i syntetfiber eller äkta hår. En peruk i syntetfiber håller vid normalt användande och  skötsel cirka fyra månader. En peruk i äkta hår håller cirka sex-tio månader.

Frisyrer

Du kan prata med din frisör så kanske  han har några bra tips på frisyrer som kan vara lämpliga för just ditt hår. Tala med en läkare om din situation så att du kan få en korrekt behandling om du inte bara vill dölja håravfall.

Detta kanske inte är något man vill ha varje dag , men det är ett smidigt och bekvämt sätt att dölja tunt hår och på en minut kan man få tjockare och fylligare hår. Vill du ha en smidig hemma behandling mot håravfall så kan du kika på laser behandling för hemma bruk. Det finns både laser kammar och laser hjälmar.