Foliactive laserkam

Foliactive laserkam Folilactive är bekväm, säker och rekommenderad av professionella läkare
Teknologin med Folilactive går in genom håret och ända in i hårets rötter, och det är just där som denna typ av terapi och behandling har effekter. Detta kan du uppnå:
Stimulerar hårsäckarna
Stimulerar återskapandet av håret
Bromsar håravfall
Mer densitet, styrka och volym
Ett friskare och mer glänsande hår
Aktiverar blodflödet i hårbotten
Hur verkar Folilactive?
Behandlingarna med laserborste förbättrar cirkulationen och ökar tillkomsten av näringsämnen till cellerna och stärker den behandlade vävnaden. Användningen av dessa apparater bromsar håravfall och stimulerar tillväxten och återskapandet av håret och dess keratinisering.
Spektrumet av ljusstrålar går in i huden och ökar blodflödet, syresättning och tillgången till näringsämnen hos vävnaderna. Bestrålning skapar en ökning av temperatur i vävnaden och skapar kärl utvidgning vilket orsakar att näringsämnena bättre når dem.
Stimuleringen av blodet i hårbotten genom våglängden av ljus som kommer från laserterapin för återställandet av håret förbättrar den cellulära aktiviteten och gör att fler näringsämnen når ner till hårsäckarna och förbättrar så hårväxten.

källa: folilactive

Här kan du få Mer Information om Produkten!
" “Efter bara 3 veckor har mitt hår slutat att falla och... det har börjat växa igen! Ni kanske tycker att det låter som lite tid och inte så troligt, men det är sant mitt hår har börjat växa igen på bara 3 veckor! Vilket får mig att tänka att när det har gått 3 eller 4 månader kommer det att vara ännu bättre. Så ja, jag kan inte vara nöjdare och allt det tack vare Folilaser.“
Yannis, Grekland

" Sanningen är den att jag är mycket nöjd med resultaten jag har fått fram tills nu, och det bästa är att jag kan använda den när jag vill. Helt ärligt jag måste säga att Folilaser har blivit min räddning.“
Francesco, Italien

källa: folilactive