Behandlingar som motverkar att du tappar håret!

tappar hår

 

De vanligaste metoderna för behandling av håravfall är: Läkemedel, kommersiella produkter, naturläkemedel och metoder som är fokuserade på kost och näring.

Ett av de godkända läkemedlen mot håravfall idag är Propecia (Finasterid) som ofta är mycket effektivt.  Det är en ganska stark medicin som hämmar bildandet av DHT som ju är det som i störst utsträckning leder till håravfall.

Man försöker då uppnå en normal nivå som är tillräckligt låg för att få god tillväxt. Sedan finns även Rogaine. Det stimulerar helt enkelt hårväxten. Dessa två läkemedel kan användas antingen var för sig eller i kombination.

Kvinnor bör rådgöra med läkare innan de påbörjar behandling med Propecia.  Propecia är tillgängligt i tablettform, men är endast avsedd för män. Det kan ta upp till sex månader innan du märker om dessa preparat hjälper just dig.

När det gäller kommersiella produkter som förebygger håravfall bör du tänka på att det är lätt att bli lurad och vilseledd. Man måste verkligen läsa på och ta reda på om preparatet har fungerat för andra människor eller testats på andra sätt.

Schampo mot håravfall.

Ett schampo som kan motverka att du förlorar hår  är  American Crew Trichology – Hair Recovery Shampoo

Detta schampo ger dig  ett tjockare och  starkare hår. Används precis som  ett vanligt schampo och minskar  förekomsten av DHT i din skalp. Dessutom förbereder man håret  för användning av American Crew Hair Recovery Concentrate, som är nästa steg i behandlingen.
Denna serie är utvecklad för män som tappar hår. Detta schampo innehåller  extrakt av humle, stålört, rosmarin och kiseldioxid, detta minskar förekomsten av  DHT i  dina hårsäckar. Det är DHT som tär på håret, gör det svagare och smalare, tills att du tappar hår.
Användning:
Tvätta håret som vanligt med schampot, och skölj ordentligt.  Kombinera gärna denna behandling med Hair Recovery Concentrate för att snabbt uppnå optimalt resultat.
Hoppas att denna information kan hjälpa dig att motverka att du tappar håret.
Läs mer om att behandla håravfall!

Incoming search terms:

  • Finasterid Propecia language:SV
  • minoxidil tvätta håret