Hårväxtstimulerarande behandlingar mot håravfall.

Hårväxtstimulerande behandlingar mot håravfall

En ny Effektiv Produkt!
NUVO Origins! Denna produkt har genom 3 kliniska studier bevisat att den till 100% kan lindra håravfall. Denna revolutionerande kombination för hårväxt kan användas av både män och kvinnor och är helt fri från biverkningar på grund av sina naturligt baserade ingredienser. Den otroliga kombinationen NUVO Origins består av naturliga kapslar och serum som innehåller ingredienser som har visat sig stoppa håravfall och stimulera hårväxt för 69% av deltagarna i kliniska studier.
Stoppar håravfall till 100%
69% av användarna i kliniska studier noterade ny hårväxt
Se förbättringar efter bara 3 månaders användning
En av världens säkraste och mest framgångsrika håravfalls formel
Använder naturligt baserade ingredienser-ingen minoxidil
Praktiska kapslar och serum i en kombination
Denna behandling passar både män och kvinnor!

Tyvärr är inte denna produkt tillgänglig.

Proto-col Trichologen

proto-col Trichologen är ett mycket bra tillskott för naturligt och hälsosamt hår.
Vad är proto-col Trichologen?
Det är ett naturligt tillskott vid hårförlust som verkar för att stimulera tillväxt av friskt hår hos män och kvinnor. Hjälper dig att optimera din hårhälsa. Kan hjälpa dig att få ett tjockare starkare och friskare hår.
Denna produkt stimulerar till en naturlig hårväxt, arbetar för att förebygga håravfall och bibehålla en bra hårhälsa.
Skall tas två gånger per dag för bästa resultat. Ta två kapslar dagligen, morgon och kväll, tillsammans med en måltid.
Du kan läsa mer om denna produkt här: Proto-col-tricholen

Recrea mot håravfall

Recrea används vid ärftligt håravfall och är avsett både kvinnor och män över 18 år som tappar hår.

Det stimulerar och stärker dina hårsäckar hjälper till att hålla kvar de befintliga hårstråna och producera nya hårstrån.

Recrea skall masseras in med fingertoppar direkt på torr hårbotten och fördelas över hela den yta som ska behandlas. Applicera högst 2 ml per dag och inte mer än vid två tillfällen dagligen. För att Recrea ska kunna verka bör silikonfritt schampo användas vid hårtvätt.

Ungefär 6 av 10 svarar med viss ny tillväxt av hår medan ca 3 av 10 får mer uttalad återväxt. Effekt av behandlingen  mot håravfall kan förväntas inom 4-8 månader.

Verksamt ämne: Minoxidil

Spectral.RS

tappar hår
tappar hår

Spectral.RS är en ny behandlingsform för tunt hår och håravfall.
Använder du denna produkt regelbundet kan den ha en förebyggande effekt på ditt håravfall samt ge befintligt hår ökad volym och tjocklek. Näringsberikar ditt hår och hårbotten med en organisk blandning av vitaminer, mineraler och extrakt som penetrerar huden och når cellerna genom nanosomteknik. Verkar för en bättre hårväxt utan biverkningar
Denna produkt ärr fri från minoxil ett ämne som är ofarligt för de allra flesta men kan orsaka irritation och rodnad i hårbotten. Denna produkt innehåller aminexil, adenosine, procyanidin B-2 och C-1, extrakt och vitaminer och mineraler som kan ge samma resultat på hårtillväxten som minoxidil, men utan risk för biverkningar. Läs mer här >> Shytobuy SE

Spectral DNC
Spectral DNC är skapat för att behandla håravfall hos män.  Denna produkt  innehåller Aminexil,som  stimulerar hårväxten hos män.
Hur använder man produkten.

Applicera 10 pumptag av sprejen direkt på de tunnhåriga områdena.
Massera in medlet, skölj inte ur.
Tvätta händerna direkt efter kontakt med medlet.
Applicera två gånger per dag för bästa resultat.
När syns resultat
Hos män som tappar hår kan resultatet synas inom 3 månader. Om behandlingen avbryts kan man tappa det hår som växt ut.Det är viktigt att fortsätta med behandlingen för att bibehålla resultatet.
Mer artiklar behandla håravfall!